top of page

Sirdal Skisenter

241963739_4363206863772164_1329847447537490249_n.jpeg

Velkommen til Sirdal Resort - Din Ultimate Fjellparadis!

 

Vi har mange kjekke aktiviteter og opplevelser for hele familien. Vårt skisenter har 21 nedfarter og åtte heiser i Ålsheia og Tjørhomfjellet, skiskole og skiutleie for deg som ønsker og lære. Vi tilbyr også overnatting og mat til en vakker fjellutsikt med god service som bonus.

Sirdal skisenter ligger i hjertet av Sørvestlandet med kort vei til turistdestinasjoner som Preikestolen og Kjeragbolten. Tar du turen om sommeren er du velkommen til å prøve våre mange sommeraktiviteter som Høyt og Lavt Klatrepark eller Mountain Cart.

 

Sirdal Resort er det perfekte reisemålet for deg som søker en uforglemmelig opplevelse i hjertet av den majestetiske norske fjellverdenen. Vår resort gir deg muligheten til å koble av, utforske naturen og skape minner som varer livet ut.

Overnatting som tar pusten fra deg: Våre komfortable hytter og leiligheter er designet med tanke på din komfort og nytelse. Med moderne fasiliteter, rustikk sjarm og en utrolig utsikt over fjellene, vil du føle deg som hjemme, selv midt i villmarken.

Aktiviteter for alle: Uansett om du er en eventyrlysten friluftsentusiast eller foretrekker en mer avslappende ferie, har Sirdal Resort noe for alle. Fra utfordrende fjellturer og sykling i sommermånedene til ski og snøaktiviteter om vinteren, finnes det alltid noe å gjøre.

Norsk matopplevelse: Nyt de deilige smakene av norsk matkultur på våre restauranter. Vår meny inkluderer ferske lokale ingredienser og tradisjonelle retter som vil tilfredsstille enhver gane.

Møter og arrangementer: Sirdal Resort er også det ideelle stedet for bedriftsmøter, konferanser og arrangementer. Våre moderne fasiliteter og profesjonelle tjenester vil sikre at din begivenhet blir en suksess.

Bærekraft og naturbevaring: Vi er stolte av vårt engasjement for å bevare den vakre naturen rundt oss. Sirdal Resort arbeider aktivt for å minimere vår miljøpåvirkning og oppfordrer gjestene til å nyte naturen med respekt og omsorg.

Bestill din drømmeferie i dag: Enten du er ute etter en helgetur eller en lengre ferie, har Sirdal Resort alt du trenger for å oppleve det beste av norske fjell. Bestill din opphold i dag, og bli med oss på en reise gjennom Sirdals vakre landskap og kultur.

Kom og opplev Sirdal Resort - hvor eventyr møter komfort, og naturen er ditt bakteppe for en uforglemmelig ferie!

bottom of page