top of page

Overnatting

DJI_0815-2.jpg

Sirdal Mountain Lodge ligger 40 kilometer fra Kjerag, er stort og romslig, og har mange fasiliteter
 Sirdal Mountain Lodge er en pittoresk fjellhytte beliggende i den vakre Sirdal-regionen i Norge. Dette sjarmerende feriestedet gir gjestene en unik mulighet til å oppleve den norske naturens skjønnhet og ro på nært hold.

Lodgen ligger omgitt av majestetiske fjelltopper og frodige skoger, og den er et ideelt utgangspunkt for friluftsaktiviteter som fjellvandring, sykling, skigåing og fiske. Uansett om du besøker stedet om sommeren eller vinteren, vil du finne en rekke spennende aktiviteter som passer for alle aldre og interesser.


 
 

DJI_0752.jpg

Sageneset Feriesenter ligger i rolige omgivelser mellom Tjørhom og Solheim. Feriesenteret tilbyr overnatting i koselige hytter på en liten halvøy i elven Sira.
 

 

DJI_0404.jpg

Sirdalsvatnet Hotel er en perle som ligger vakkert til ved bredden av Sirdalsvatnet  og det tilhørende restauranten. 

Sirdalsvatnet Restaurant er en kulinarisk destinasjon som vil glede enhver gjest. Dette er ikke bare et hotell og restaurant , det er en opplevelse som omfavner den majestetiske naturen som omgir den, samtidig som det serverer utsøkt mat som forankrer deg i Sirdals kultur og smaker.

Restauranten er også vert for spesielle arrangementer, bryllup og julebord. De tilbyr tilpassede menyvalg og hjelper med å skape minneverdige øyeblikk for gjestene.

DJI_0454_edited.jpg

Sov under stjernehimmelen i spektakulære glampinghytter.
Bærekraft er visjonen i alt Sirdal Safari and Adventures gjør. Glampinghyttene er bygget i seksjoner med naturlige materialer. Plater er kledd med rågummi og strø. Denne kombinasjonen er aldri gjort før. Deretter «maler» de på en mose som skal spre seg vegetativt i strøet. Himmelen sett inne fra glampinghytta er magisk!
Kilde: Visit Norway


 

DJI_0047.JPG

Sirdal Høysfjellshotell har vært stolt vertskap siden 1986, og har siden den gang servert og losjert tusenvis av gjester. Deres mål er å bringe deg nærmere naturen i Sirdal, uavhengig om du er her med familien, på konferanse eller i en annen anledning.

 

DJI_01912.JPG
DJI_0414.JPG

Tonstadli ferie, kurs- og misjonssenter er et kristen senter som ligger i Sirdal kommune.
Stedet ligger fint til oppe i lia over Tonstad sentrum.

DJI_0289.jpg

Lindeland Camping er den eldste campingplassen i Sirdal og ligger mellom Tonstad og Sinnes. Åpningstidene er mellom juni og august

bottom of page