Overnatting

Øvre sirdal

DJI_0815-2.jpg

Sirdal Hostel ligger 40 kilometer fra Kjerag, er stort og romslig, og har mange fasiliteter

 På vandrerhjemmet har vi 6 rom - med plass til to voksne og ett barn

DJI_0752.jpg

Sageneset Feriesenter ligger i rolige omgivelser mellom Tjørhom og Solheim. Feriesenteret tilbyr overnatting i koselige hytter på en liten halvøy i elven Sira. 

43.jpg

Sirdal Hytteformidling
leier ut privateide hytter og leiligheter med god og høy standard i øvre Sirdal, fra Tjørhom til Ådneram i 15 år.
Vi følger alltid med vårt gjestene, fra ankomst gjennom oppholdet til avreise.

Alle hyttene har innlagt vann og strøm og er utstyrt med minst ett bad (dusj, wc, vask), oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap,fryseboks, tv, dyner/puter, utstyr til oppgitte sengeplasser.

Skjermbilde 2021-09-17 kl. 13.07.43.png

Sirdal Resort
Bo der det skjer, i hjertet av Sirdal, til en rimelig pris like ved skibakken og restaurant. Vi tilbyr koselige og komfortable rom for hele reisefølget, med ski inn og ut av våre leiligheter og gode tilbud på heiskort, mat og andre aktiviteter.

Skjermbilde 2021-09-17 kl. 12.59.47.png

Sirdal høyfjellshotell har vært stolt vertskap siden 1986, og har siden den gang servert og losjert tusenvis av gjester. Deres mål er å bringe deg nærmere naturen i Sirdal, uavhengig om du er her med familien, på konferanse eller i en annen anledning.

DJI_01912.JPG

Sov godt ute .
I Norge er skogen, fjellet eller havet aldri langt unna nesten uansett hvor du befinner deg. Det betyr at du har alle muligheter for gode naturopplevelser på dagstur eller med overnatting i telt eller hengekøye. Med sovgodtute.no kan du finne plasser å overnatte allerede før du drar ut slik at du heller kan bruke tiden til å kjenne på roen, stillheten og perspektivene som naturen gir.

Tonstad

DJI_0414.JPG

Tonstadli ferie, kurs- og misjonssenter er et kristen senter som ligger i Sirdal kommune.
Stedet ligger fint til oppe i lia over Tonstad sentrum.

DJI_0289.jpg

Lindeland Camping er den eldste campingplassen i Sirdal og ligger mellom Tonstad og Sinnes. Åpningstidene er mellom juni og august

DJI_0289.jpg

Lindeland Camping er den eldste campingplassen i Sirdal og ligger mellom Tonstad og Sinnes. Åpningstidene er mellom juni og august