top of page

Sirdal Fjellpark

Velkommen til Sirdal Fjellpark - Din Ultimate Fjellparadis!

 

Vi har mange kjekke aktiviteter og opplevelser for hele familien. Vårt skisenter har 21 nedfarter og åtte heiser i Ålsheia og Tjørhomfjellet, skiskole og skiutleie for deg som ønsker og lære. Vi tilbyr også overnatting og mat til en vakker fjellutsikt med god service som bonus.

Sirdal Fjellpark ligger i hjertet av Sørvestlandet med kort vei til turistdestinasjoner som Preikestolen og Kjeragbolten. Tar du turen om sommeren er du velkommen til å prøve våre mange sommeraktiviteter som Høyt og Lavt Klatrepark eller Mountain Cart.

 

Sirdal Resort er det perfekte reisemålet for deg som søker en uforglemmelig opplevelse i hjertet av den majestetiske norske fjellverdenen. Vår resort gir deg muligheten til å koble av, utforske naturen og skape minner som varer livet ut.

Overnatting som tar pusten fra deg: Våre komfortable hytter og leiligheter er designet med tanke på din komfort og nytelse. Med moderne fasiliteter, rustikk sjarm og en utrolig utsikt over fjellene, vil du føle deg som hjemme, selv midt i villmarken.

Aktiviteter for alle: Uansett om du er en eventyrlysten friluftsentusiast eller foretrekker en mer avslappende ferie, har Sirdal Fjellpark noe for alle. Fra utfordrende fjellturer og sykling i sommermånedene til ski og snøaktiviteter om vinteren, finnes det alltid noe å gjøre.

Norsk matopplevelse: Nyt de deilige smakene av norsk matkultur på våre restauranter. Vår meny inkluderer ferske lokale ingredienser og tradisjonelle retter som vil tilfredsstille enhver gane.

Møter og arrangementer: Sirdal Fjellpark er også det ideelle stedet for bedriftsmøter, konferanser og arrangementer. Våre moderne fasiliteter og profesjonelle tjenester vil sikre at din begivenhet blir en suksess.

Bærekraft og naturbevaring: Vi er stolte av vårt engasjement for å bevare den vakre naturen rundt oss. Sirdal Fjellpark arbeider aktivt for å minimere vår miljøpåvirkning og oppfordrer gjestene til å nyte naturen med respekt og omsorg.

Bestill din drømmeferie i dag: Enten du er ute etter en helgetur eller en lengre ferie, har Sirdal Fjellpark alt du trenger for å oppleve det beste av norske fjell. Bestill din opphold i dag, og bli med oss på en reise gjennom Sirdals vakre landskap og kultur.

Kom og opplev Sirdal Fjellpark - hvor eventyr møter komfort, og naturen er ditt bakteppe for en uforglemmelig ferie!

bottom of page