top of page

Tonstad Bakeri

Tonstad Bakeri

Me har bakt brød i Sirdal sidan 1936!

  

Midt i Tonstad sentrum finn du oss, med eit stort utval av brød, kveitebakst, kaker og mykje meir!
Ta deg ein pause i kafeen vår, eller få med deg noko godt i posen på vegen vidare.  

 Tonstad Bakeri er ikke bare et bakeri – det er en opplevelse. Med stolte røtter i tradisjonelt håndverk og en lidenskap for å utforske nye smaker, har vi skapt et unikt sted der gammeldags kvalitet møter moderne kulinarisk kreativitet.

 Våre bakeres ekspertise og dedikasjon gjenspeiles i hver eneste brødskive og smaksbombe vi lager. Fra vårt utvalg av saftige surdeigsbrød, sprø croissanter til kunstferdig dekorerte kaker og delikate bakverk – hvert produkt er laget med kjærlighet og omsorg.

Tradisjon og Innovasjon: Vi er stolte av våre røtter i tradisjonell baking, men vi tror også på å utfordre grensene for hva et bakeri kan tilby. Vårt team av erfarne bakere kombinerer tidløse oppskrifter med nyskapende teknikker for å skape produkter som tar smaksløkene på en reise gjennom tid og smak.

 Vi bryr oss om planeten vår og samfunnet rundt oss. Derfor bruker vi kun de fineste, lokale ingrediensene for å støtte lokale bønder og redusere vår miljøpåvirkning. Fra vår ovn til din tallerken, er hver bit fylt med omsorg for både deg og planeten.

 Vi inviterer deg til å besøke Tonstad Bakeri og oppleve vår unike atmosfære. Enten du vil nyte en avslappende morgenkaffe i vår koselige kafé, ta med deg et utvalg bakverk hjem, eller til og med bestille en spesiallaget kake til din neste begivenhet, er vårt vennlige personale klare til å ta imot deg med åpne armer.

 Har du spørsmål, ønsker å legge inn en bestilling eller bare vil slå av en prat? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg med alle dine bakespørsmål og behov.

Velkommen til Tonstad Bakeri – der smaken av tradisjon møter moderne håndverk. La oss sammen skape minner gjennom hver bit!

  

Opningstider bakeri
Måndag-torsdag:   07:00-16:30
Fredag:                  07:00-18:30
Laurdag:                07:30-16:00

Ekstraordinære opningstider i perioden 22. juli-13. august:
7:00-19:00

  

Bestillingar
Me tek imot bestillingar på brød, andre bakevarer og kaker. 
Brød og anna gjærbakst bør bestillast seinast dagen før. 
Kaker bør bestillast nokre dagar på førehand, og spesialkaker seinast to veker på førehand. 

bottom of page