top of page

B20 Brewpub

B20 brew Pub

OM OSS

B20 Brewpub i Tonstad ble stiftet i 2017 av lokale ildsjeler. Fokuset er å produsere håndverksøl av høy kvalitet og gode råvarer. B20 brewpub huser bryggeri og pub med en flott uteservering. Puben har plass til 60 gjester inne og 40 gjester ute. Vi arrangerer private selskap, ølsmaking for grupper, ordinære pubkvelder, quiz og live musikk. Vi har eget kjøkken som serverer hjemmelaget italiensk pizza og biff burgere. Vi lager også selskapsmat (2 og 3 retter) på bestilling.

B20 Brew Pub i Tonstad er et populært sted for ølelskere og de som søker en hyggelig atmosfære. Dette etablissementet har en sterk lidenskap for ølbrygging og har blitt et samlingspunkt for både lokale og besøkende som ønsker å utforske et variert utvalg av øl.

B20 Brew Pub har en imponerende samling av håndverksøl, som varierer fra klassiske stiler til spennende nye smaker. Deres dedikerte bryggmestere og ølekspertise gir gjestene muligheten til å prøve unike brygg som ofte ikke finnes andre steder. Enten du foretrekker en frisk IPA, en fyldig stout eller en lett pilsner, har B20 Brew Pub noe for enhver smak.

Miljøet på B20 Brew Pub er avslappet og innbydende, perfekt for å nyte øl med venner eller familie. De tilbyr også et variert matutvalg som passer godt sammen med ølene deres, fra smakfulle småretter til hjertevarmende pubmat. Det er et flott sted å slappe av, slå av en prat og oppleve Tonstads lokale kultur.

Med sin lidenskap for ølbrygging og en vennlig atmosfære har B20 Brew Pub i Tonstad definitivt satt sitt preg på ølsamfunnet i området. Enten du er en erfaren ølkjenner eller bare ønsker å utforske nye smaker, er dette et sted verdt å besøke for en minneverdig opplevelse.


Velkommen til oss!

bottom of page