top of page
Tonstad taxi
tonstad taxi

Taxi og buss - på vei for deg!

Tonstad Taxi eies og drives av Kim Helge Tjomlid og Gunvor Navrestad. Det startet i det små en julidag i 1997 med en taxibil. Smått om sent har det utviklet seg. 

 

Firmaet har tilholdssted på Tonstad i Sirdal Kommune der vi har eget garasjeanlegg med kontor og oppholdsrom i Sirdalsveien 3840. 

Vi teller i dag 20 sjåfører, som utgjør ca. 8 årsverk. Bilparken vår teller18 kjøretøy som er fordelt på varebiler, taxibiler, maxitaxi, minibusser og store busser. 

Hovedsaklig har vi basert virksomheten på taxidrift, men i de seneste år har vi utvidet virksomheten med store busser, der vi kjører rutetransport, dagsturer, langturer i inn- og utland, og i tillegg har vi vært heldig og fått være med på mye buss for tog-transport.

 

Vi er en solid gjeng som trives i lag der alle bidrar og drar lasset sammen .

 

Vi påtar oss det meste av transport både i Sirdal og nærområder. Vi har avtale med pasientreiser om syketransport, og gjennom Vest-Agder fylkeskommune kjører vi TT transport, skoleruter, rutetransport, bestillingsruter til tog osv. Rutetransport fra Tonstad til Egersund utfører vi som undertransportør til Nettbuss i oppdrag for Kolumbus. Vi utfører også en del turoppdrag, både langturer i inn- og utland, dagsturer, shuttlebuss osv.

Gunvor Navrestad - +4748187898

Kim Helge Tjomlid - +4790698490

bottom of page