top of page

Sirdalsdagene 2024


6/7 September 2024


Sirdalsdagene blir utvidet til to dager i år, og arrangementet ser ut til å bli enda mer spennende enn noensinne. Med Ingebjørg Bratland, kjent for sin vakre stemme og musikalske talent, samt Odd Nordstoga med sitt band, er det virkelig noe for enhver musikkelsker å se frem til.

Men det er ikke bare musikk som står på programmet. Arrangørene har lyttet til tilbakemeldingene fra publikum og har sørget for et variert og underholdende program som appellerer til folk i alle aldre. For de yngste publikummerne vil favoritten Peppa Gris være til stede, mens verdensmester i fotballtriksing, Adrian Krog, vil imponere med sine ferdigheter og kanskje inspirere noen unge talenter.

Lørdagskvelden vil også være en høydepunkt med Creedence Forever på scenen, som garantert vil få publikum til å synge med til klassikerne deres. Og mens underholdningen på scenen vil være i fokus, vil det også være utstillere til stede på Kvæven Bygdetun, som allerede har begynt å melde seg på for å vise frem sine produkter og håndverk.

Alt i alt ser det ut til at Sirdalsdagene vil være en helg fullpakket med moro, musikk og aktiviteter for hele familien å glede seg til.


Velkommen til Sirdalsdagene 2024

113 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page