top of page

Sirdal safari and Adventures

DJI_0454_edited.jpg
Safari.jpg
kafe.jpg


Sirdal Safari og Adventures

Formidling og opplevelse av natur, mat og kultur. Med Kvæven i Sirdal som base skal vi tilby lavterskel guidede turer med naturformidling, tradisjonsmat på Kvæven kafe og overnatting i museumsbygg og glampinghytter på Sirdal fjellmuseum
 

Sirdal Safari and Adventures tilbyr en autentisk opplevelse av hvordan andelen spiste, overnattet og levde på villrenjakt for over 200 år siden. Forretningsmannen Gerhardt Heiberg kjøpte opp store deler av Sirdalsheiene, og tilbydte svært attraktiv villreinjakt og fiske for det som var adelen i Europa den gang. Gjestene kom fortrinnsvis fra Tyskland og England for å leve det gode liv på fjellet. 

 

Trongenhytta ble flyttet til Kvæven fra Ljosadalen midt mellom Sirdal og Setesdal i 2005. Hytta er helt orginal og godt bevart. 

 

SSA tilbyr overnatting,  viltgryte slik den ble lagd for 200 år siden med drikke, og noko attåt i fantastiske, og tilbaketrukkede  omgivelser på Kvæven. Dette er en helt fantastisk opplevelse

Passer for grupper og familier. Intill 10 personer med overnatting i Trongenhytta og sikringsbua. Minimum fire personer. 

bottom of page